Voor bedrijven
Uit onderzoek (CBS, 2007) blijkt dat aandoeningen van het bewegingsapparaat, na psychische klachten, de belangrijkste oorzaken zijn voor arbeidsongeschiktheid. Hieronder vallen bijvoorbeeld stijve schouder- of nekspieren, vermoeidheid en een muisarm. Het treffen van preventieve maatregelen of het ondergaan van vroegtijdige behandelingen zijn essentieel voor het goed functioneren van medewerkers binnen uw bedrijf.

Stoelmassages
Stoelmassages zijn kortdurende, effectieve drukpuntenmassages aan schouders, nek, armen, handen, hoofd en rug. Deze massagevorm is speciaal ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken, waardoor met name de spieren in de nek en de schouders verkrampen. Dit kan op den duur leiden tot stoornissen in de bloedsomloop, vermoeidheid, hoofdpijn en RSI.

Behandeling via de Shiatsu-stoelmassage als RSI-preventie
Stoelmassage ontspant de spieren die het meest te lijden hebben van stress. De afvalstoffen uit de spieren worden afgevoerd en de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar onder andere de hersenen wordt verbeterd. Na 15 minuten stoelmassage voelt men zich ‘opgefrist’, energieker en meer ontspannen.

Shiatsu-stoelmassage is een zeer effectieve manier om RSI-klachten en werkstress te voorkomen. Medewerkers zullen zich na slechts enkele behandelingen fitter en energieker voelen, waardoor het ziekteverzuim binnen uw bedrijf aanzienlijk kan dalen.

Meer weten of zelf ervaren?
Wilt u meer informatie over de Shiatsu-stoelmassage of weten welke gerichte ziekteverzuimpreventie binnen uw bedrijf mogelijk is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@maulany.nl of bel naar 06-57037044.