De workshop Yi-methode biedt jou de juiste handvatten om ook zelf volledig te kunnen ontspannen. Wanneer je de slag te pakken hebt, zul je merken dat je steeds rustiger wordt en je je aandacht beter in het hier en nu kunt houden. De methode voorkomt dat je aandacht naar je lichaam gaat, waardoor je bepaalde spieren vaak onbewust aanspant. Bijvoorbeeld je buik, schouders en nek. Met oefeningen uit de Yi-methode voorkom je dit en dat heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest. Je leert terugkerende gedachten beter los te laten, waardoor ze uiteindelijk verdwijnen en je optimaal kunt ontspannen.

Voor iedereen die last heeft van onder meer schouder-, nek- en rugklachten, hoofdpijn, pijn in het middenrif, vermoeidheid, stress, burn-out klachten, opvliegendheid, stotteren, hyperventilatie en koude vingers/voeten.

Misschien herken jij een of meer van bovenstaande klachten. Je maakt je zorgen en ervaart stress, waar het helaas niet beter van wordt. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat. Het is dan erg frustrerend om te denken dat je maar met deze klachten moet leren leven… Gelukkig is dat ook niet nodig!

De Yi-methode bestaat uit een combinatie van verschillende massagetechnieken en bewegingsoefeningen. Die zorgt voor een goed en blijvend resultaat. Om het te begrijpen, moet je het echt ondervinden!

Datum                    : zaterdag 31 juli of zondag 15 augustus 2021
Tijd                         : zaterdag 17.30 – 19.00 uur / zondag 14.00 – 15.30 uur 
Adres/Locatie      : Kruizemunthof 47 in Wierden
Kosten                   : € 42,00
Groepsomvang    : 4 tot 6 personen
Kleding                  : gemakkelijk zittende kleding en gymschoenen

Aanmelden
Je kunt je opgeven via info@maulany.nl of bellen naar 06-57037044.
Opgave voor de workshop uiterlijk een week van tevoren.