Over Wim Maulany, de Yi-methode en zijn praktijk

Al sinds 1982 is Wim Maulany actief als therapeut en docent in de oosterse bewegingsleer. Als gediplomeerd meester heeft hij tijdens zijn jarenlange ervaring zijn eigen methode ontwikkeld. Deze Yi-methode is er vooral op gericht om mensen weer in staat te stellen hun eigen lichaam objectief te kunnen waarnemen en de aandacht in het hier en nu te houden.

Uit ervaring is gebleken dat veel mensen onbewust veel spierspanningen opbouwen. Door stress en een overdaad aan prikkels, bouwen de spanningen zich langzaam op en ontstaan er blokkades in het lichaam. Deze blokkades knellen bloedsomloop naar de organen af, waardoor er op den duur gezondheidsproblemen ontstaan.

Met behulp van de Yi-Methode leert men zelf spierspanningen en blokkades te lokaliseren. Door middel van een wijd scala aan oefeningen kan men deze spanningen en blokkades zelf oplossen en zullen de motoriek en de bloedsomloop verbeteren.

U zult merken dat u snel vooruitgang zult boeken en veel beter in uw vel kom te zitten. Hierdoor krijgt u een positievere uitstraling en legt u makkelijker sociale contacten. U zult meer van het hier en nu leren genieten, zonder dat u nog langer in uw geluk gestagneerd wordt door zorgen, pijnklachten, vermoeidheid en/of onzekerheden.

Officiële bevoegdheid en diplomering

De praktijk is aangesloten bij de volgende erkende beroepsverenigingen:

* Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg – www.rbng.nl
* Nederlandse Wushu Federatie www.nedwushufed.com
* Stichting Taijiquan Nederland www.taijiquan.nl
* Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze www.vbag.nl
* Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg www.tbng.nl|
* Beroepsvereniging Stoelmasseurs www.kata.nl

De Yi-methode, sleutel tot gezondheid

Onlangs bracht Wim Maulany in 2012 vol trots zijn eerste boek uit over de Yi-methode; “De Yi methode, sleutel tot gezondheid”. In dit boek omschrijft hij zijn methodiek stap voor stap.

Bestelling via: info@maulany.nl of via, http://www.shop.boekenbent.com.
ISBN 978-94-6203-130-2. Prijs: € 24,70 Paperback
ISBN 978-94-6203-135-7. Prijs: € 29,00 Hardcover