Yi-methode

De kennis en ervaring die dhr. Maulany heeft opgedaan, hebben hem geïnspireerd tot het ontwikkelen van een eigen methodiek, de Yi-methode. Deze behandelmethode omvat een breed scala aan ontspanningstechnieken en oefeningen die u helpen uw lichaam en geest tot rust te laten komen. U leert uw ademhaling optimaliseren door uw middenrif te ontspannen. Hierdoor zult u weer opgelucht en met een glimlach van het ontspannen gevoel kunnen genieten.

Door wijd scala aan oefeningen, leert u door de Yi- methode je motoriek te verbeteren, spanningen en blokkades zelf op te lossen. U zult merken dat u snel vooruitgang zult boeken en u beter in uw vel komt te zitten. Het wordt makkelijker sociale contacten te leggen en om in het hier en nu te leven, zonder constant zorgen aan uw hoofd te hebben, stil te staan bij de lichamelijk/geestelijke pijn. Door het loslaten van spierspanningen, leert u ook al het andere dat u stagneert los te laten opdat u weer vooruit kan komen in het leven. film >  https://www.youtube.com/watch?v=L6kNCh3LrH0

Met behulp van zijn naasten en alle opgedane kennis, bracht dhr. Maulany in 2012 vol trots zijn eerste boek uit over de Yi-methode; “De Yi methode, sleutel tot gezondheid”. In dit boek omschrijft hij zijn methodiek stap voor stap.