Voor bedrijven

Stoelmassages
Stoelmassages zijn kortdurende, effectieve drukpuntenmassages aan schouders, nek, armen, handen, hoofd en rug. Deze massagevorm is special is ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken, waardoor met name de spieren in de nek en schouders vekrampen. Dit kan op ten duur leiden tot stoornissen in de bloedsomloop veroorzaken of leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn of RSI.

Stoelmassage ontspant de spieren die het meest te lijden hebben van stress. De afvalstoffen uit de spieren worden afgevoerd en de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar onder andere de hersenen wordt verbeterd. Na 15 minuten voelt u zich ‘opgefrist’, u bent energieker en meer ontspannen. Beginnende gezondheidsklachten kunt u voorkomen en verhelpen door regelmatig stoelmassages te nemen.

Behandeling via de Shiatsu-stoelmassage als RSI-preventie
Uit onderzoek blijkt dat aandoeningen van het bewegingsapparaat, na psychische klachten, de belangrijkste oorzaken zijn voor arbeidsongeschiktheid (CBS, 2007). Aandoeningen van het bewegingsapparaat zijn bij ons ook bekend onder de verzamelnaam RSI. We hebben het dan over bijvoorbeeld stijve schouder- of nekspieren, vermoeidheid of een muisarm. Het treffen van preventieve maatregelen of het ondergaan van vroegtijdige behandelingen zijn essentieel voor het goed functioneren van medewerkers binnen uw bedrijf.
Shiatsu-stoelmassage is een zeer effectieve manier om RSI-klachten en werkstress te voorkomen. Medewerkers zullen zich na slechts enkele behandelingen fitter en energieker voelen, waardoor het ziekteverzuim binnen uw bedrijf aanzienlijk kan dalen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Shiatsu-stoelmassage voor uw bedrijf? Wilt u weten welke gerichte ziekteverzuimpreventie binnen uw bedrijf mogelijk is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.
Op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, www.szw.nl, vindt u alle informatie over ziekteverzuim en ziektebegeleiding bij bedrijven.

Ook is het mogelijk een stoelmassage van dichtbij mee te maken of te revaren. Wim Maulany is jaarlijks te vinden op de Pasar Malam in Hengelo en Arnhem. Hij is eveneens aanwezig op de infomarkt van de gemeente Hellendoorn in het Huis van Cultuur en Bestuur.